Prodat Vila, Sousse, Susa, Tunisko, Sahloul

Prodat - Cod. 30529

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: Normal

Nepárové Villa (zahradní na čtyřech stranách), se dvěma samostatnými byty (které mohou být spojeny v případě potřeby po schodech): 1) pozemní 210 m2 zahrady s kuchyňským koutem, obývací pokoj, jídelna, koupelna a dvě ložnice tím q přístřešek pro auto místo. 2) nad přízemím (vyrobený nezávislý) existuje americký styl domu: přízemí a první patro (230 m2 na patře), přičemž v přízemí; kuchyň (7m50 do 3m80), jídelna (s dveřmi komunikuje přímo s oknem kuchyňských dveří s výhledem na obklopený trávníkem terasy), velký obývací pokoj (11m x 4m), salonek (vedle schodů na podlaha), malá koupelna sousedí s kuchyní, Mouna bit a v prvním patře; 4 ložnice velmi prostorné, včetně hlavního suite (včetně hlavní místnosti 5m50 4m, příloha "kanceláře" a velkou koupelnou (který vidíte foto) (Poznámka: každý pokoj má vlastní sociální zařízení vana) a garáž až pro 4 auta ...
PS: Na obrázku je vyslán výstava zahrada byt (jeho kuchyň, obývací pokoj a jídelna, které můžete rozlišit, neboť přízemí je neobsazena) a americký styl dům výše (velký obývací pokoj, salónek, pohled ukazující schodiště na malou koupelnu a dveře do kuchyně, koupelny ze sady hlavní ložnice), ... Pokud chcete vidět více fotografií obraťte se na mne a dej mi e-mailovou adresu, kde jsem odeslat více snímků.
Velmi nová vila se nachází v sahloul přesně v rempoint yakhting
vila americký styl obsahuje velký obývací pokoj a jídelnu a velkou kuchyň a 2 balkony a koupelny a WC v přízemí a obsahuje 3 ložnice spát každý s vlastním balkonem a velkou koupelnou a sociálním zařízením na patře ak pokoj v patře.
A garáž a 2 hradlo.
Tato vila je nové šperky v dobré lokalitě elegantní a tiché čtvrti ..
plocha pozemku 400 m2 plocha pokrytá 230 metr čtvereční.
Cena této vily je 960.000 dinár ..

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB