Prodat Čtyřpokojový, Port El kantaoui, Sousse, Tunisko, Tantana Sousse 4022

Prodat - Cod. 26399

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 400 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 280

Tyto vlastnosti byly sníženy z GBP 580000 mincovního liber GBP 450000 pro rychlý prodej. Vlastnosti zahrnují 200 m2 Luxusní penthouse na pláži majetku na 3. patře plus 4 krásné terasy s plným výhledem na moře. K dispozici je také 80 m2 s jednou ložnicí sousední byt zahrnuty a balkon a terasu s výhledem na moře. K dispozici je také 600 m2 ohromující moře čelí střešní terasu.

Tato nemovitost je v pravděpodobně nejlepší umístění v Tunisku a je krásná pláž 3 km chůze od přístavu v El Kantaoui. Pláž je několik kilometrů bílý měkký písčité pláže podél nejkrásnější úsek Meditterean moře. Jen na moři jsou nejvíce pohádkové korálové útesy, aby prozkoumala, zatímco šnorchlování.

Bydleli jsme v této pohádkové doma velmi šťastně na tři roky. V okolí je závazné tuniský, přátelští a přívětiví. Je velmi tragické, co se stalo v letošním roce, ale tuniské lidé jsou silné a čas bude nakonec léčit tyto rány a Tunisko odskočí silnější než kdy jindy. Viva Tunisko

K dispozici jsou obchody, restaurace a bary v docházkové vzdálenosti, a tam je spousta dělat s vodními sporty, čtyřkolkách, rybaření, paragliding, golf atd, které vás obsazené.

Počasí je pravděpodobně nejlepší celoroční počasí kdekoli na světě s slunci každý den v roce. Teploty jsou teplejší než na Floridě, ale bez vlhkosti a dešti. Teploty vody jsou teplejší než v Mexickém zálivu, a to vše je jen 2 hodiny od letiště Londýn Gatwick, 3 hodiny od Dublinu a 3 hodiny z Dubaje.

K dispozici jsou tři mezinárodní letiště, Tunis Carthage 1,5 hodiny, Enfidha a Monastir oba 30 minut od hotelu.

Nemovitost je nabízena s možností plně zařízený s ručně vyráběným nábytkem na míru v celém textu. Tam je také possability zakoupení VW Jetta (2009). K dispozici jsou dvě parkovací stání, které přicházejí s touto investicí.

Tyto vlastnosti nabízejí řez cenovou investici, která by měla nabídnout významnou návratnost investic přes relativily krátkém časovém horizontu. Očekává se, že dojde ke značnému ropný a plynový těžní pobřeží Sousse a tato vlastnost by bylo ideální pro výkonné nájemného nebo dovolenou.

To je jednou za život příležitost vlastnit 2 takové nádherný plážový Přístavky, jsme neochotně odchází žít v Austrálii s naším synem, který je založení rodiny a chce Prarodiče spojené. Jsme rádi, že setkat s potenciálními odběrateli na místě pro prohlídky. Mluvíme anglicky, ale jsme schopni zajistit pro překladatele do francouzštiny, němčiny nebo Aribic v případě potřeby. Bon Chance

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB